Meny

Mannskap

Rostein AS har rundt 200 ansatte – de fleste av dem er ansatt om bord en av våre båter langs Norske kysten. Mange av våre ansatte har vært med oss siden oppstarten av selskapet. 

Dette er noe vi er stolte over samtidig som vi mener at dette styrker selskapet. Vi mener at kompetente ansatte er avgjørende for å kunne utføre oppdragene på en god måte og at de seiler på moderne båter av høy kvalitet. 

Arbeidet om bord i en brønnbåt er utstrakt preget av samarbeid. Besetningen må fungere optimalt for at båten skal lykkes med sine oppgaver. Våre ansatte må både beherske faglig dybde i kombinasjon med fleksibilitet hvor en bidrar til å få oppdraget utført på en best mulig måte.

 

Dette krever ikke bare bred kompetanse, men også forståelse for vår rolle i verdikjeden. Bare et kvalifisert og motivert mannskap kan levere den kvaliteten våre kunder forventer av Rostein AS. Hver eneste dag!

 

I Rostein er vi opptatt av å tilby våre ansatte en god opplæring, oppfølging og faglige utviklingsmuligheter.

 

LEDIGE STILLINGER

Vi har for tiden ingen ledige stillinger, men åpen søknad kan sendes - se under.

 

ÅPEN SØKNAD

Vi er alltid interessert i dyktige folk. Om du mener at du kan bidra til Team Rostein, send gjerne en åpen søknad på e-post til 

Du vil bli kontaktet om vi får en ledig stilling som kan være av interesse for deg.