Meny

Nyheter

Bidra til at "Ro Vision" blir Ship of the Year 2020!

Publisert: 20/08/20 oppdatert: 20/08/20

Norsk laksenæring er verdensledende og av stor betydning for landet. Laksenæringen har også dannet grunnlaget for en omfattende, høyteknologisk leverandørindustri. Likevel har laksenæringens fartøy har aldri vunnet den prestisjetunge Ship of the Year kåringen. Spesialfartøyet Ro Vision er verdens første hybride brønnbåt fullspekket med teknologi og er i år nominert til Ship of the Year. Fartøyet illustrerer godt laksenæringens fokus på løsninger som gir god dyrevelferd og lavere utslipp. Vi håper du vil bidra med å stemme oss frem og dele nyheten med dine venner - denne gangen er det laksenæringens tur! :)

Norge er verdens største produsent av laks. Næringen gir omfattende aktivitet langs hele landet og gir arbeidsplasser til titusener. Svært mange utdanningsretninger gir nå meningsfylte arbeidsmuligheter i alle ledd i næringen. Våre akvakulturfartøy består av ledende skipsdesignere, verft, rederi, utstyrsleverandører og sjøfolk inklusive lærlinger. Svært mange av næringens fartøy gir arbeid til vår maritime næring og rederiene forsterker Norges posisjon som ett av verdens største skipsfartsnasjoner.

Oppbygging av laksenæringen er først og fremst en histore om samarbeid og det er den samlede innsatsen til svært mange mennesker som har gitt oss denne fantastiske næringen. Vi mener at Ro Vision representerer hele laksenæringen som kandidat til Ship of the Year. Vi synes og at det er på høy tid at nettopp et laksefartøy vinner den gjeve tittelen som Ship of the Year! En fagjury avgjør det hele og presenterer vinneren 16 september. Det pågår en uformell stemmegivning på nett og vi håper du vil bidra med din stemme og sende en beskjed til fagjuryen om at nå er det laksenæringens tur :)

Vi inviterer kunder, konkurrenter, leverandører, venner og bekjente til å være med å stemme! For å stemme, gå inn på linken og finn avstemmingsboks til høyre i denne artikkelen - klikk her!

Design: Skipskompetanse AS

Verft: Larsnes Mek Verksted AS