Meny

Nyheter

Ro Vision nominert til "Ship of the year 2020"!

Brønnbåten Ro Vision er av Skipsrevyen nominert til årets skip 2020. Ro Vision er verdens første hybride brønnbåt og kan i år bli første fartøyet fra laksenæringen som vinner denne høyt-hengende prisen!

Publisert: 03/06/20 oppdatert: 03/06/20

Prisen "Ship of the year" er en årlig kåring gjennomført av Skipsrevyen. En fagjury nominerer hvert år nye skip som har vekket litt ekstra interesse og vil kåre den endelig vinneren og presentere denne under en seremoni i Bergen 16. september.

Rostein er svært stolt over at ett av våre fartøy er nominert til prisen. Vi gleder oss på vegne av en hel laksenæring som nå kan vinne en pris som ingen andre fartøy fra bransjen tidligere har gjort. Ro Vision er et eksempel på den fantastiske teknologiutvikling og verdiskaping som norsk laksenæring representerer og gleden av å bli nominert deler vi med alle våre kolleger i næringen.

Les mer om de nominerte skipene og vær med i den uformelle avstemmingen på nett for å heie frem nettopp den du mener fortjener å vinne! https://www.skipsrevyen.no/article/ship-of-the-year-2020-her-er-de-nominerte/